lyttil
Diablo play
FB

Cookie- og Persondatapolitik

 

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:
Radio Diablo ApS (i det følgende benævnt ”vi” eller ”os”)
Vestergade 165D, 1.
5700 Svendborg

 

  • Retsgrundlag
    Behandling af din data er baseret på dit samtykke jf GDPR, art. 6(1)(a)-(b)
    Du kan når som helst trække dit samtykke tilbage ved at kontakte os på martin@radiodiablo.dk

  • Sikkerhed
    Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

  • Periode for opbevaring
    Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige eller relevante. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

  • Videregivelse af oplysninger
    Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på og geografisk placering videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.
    Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

    Persondatapolitik / Privacy policy
    Din persondata er vigtig for os, og har høj prioritet hvad angår sikkerhed.

  • Indsamling af persondata
    Vi indsamler og behandler kun persondataoplysninger, som er nødvendige for at kunne opretholde de forpligtigelser vi har overfor dig som nuværende eller kommende kunde, lytter, annoncør, samarbejdspartner, konkurrencedeltager, medarbejder eller redaktionel kontaktperson. dvs. levering og udførelse af vore arbejdsopgaver, programvirksomhed, redaktionelle arbejde, salg af markedsføring til annoncører samt øvrige tjenesteydelser.

  • Det bruger vi dine data til:
    Dine data vil generelt blive anvendt til at vedligeholde relationen i form af f.eks. fakturering, publicering, markedsføring, radioproduktion og support. Her ud over, at opretholde en generel kontakt til dig i forbindelse med f.eks. tilbudsgivning, rådgivning, redaktionelt arbejde, eller hvis der f.eks. er ændringer i lovgivningen eller henvendelser til os, som påvirker din person, rolle eller virksomhed.
    Alle kan tilmelde sig vores eventuelle nyhedsbreve; her kræves kun din e-mail adresse, men navn og eventuelt firmanavn til kan valgfrit tilføjes for at gøre nyhedsbrevet mere personligt. Nyhedsbrevet anvendes udelukkende til udsendelse af tilbud og nyheder vedrørende os og vore produkter. Til-og afmelding er frivilligt, og håndteres af dig som bruger. Du kan altid afmelde dig ved at bruge linket i bunden af de nyhedsbreve du modtager fra os.

Hvilke personoplysninger indsamles:
Oplysningerne indsamles hovedsagelig direkte fra dig ved personlig kontakt/mail/sms/telefonopkald og/eller udfyldelse af formular. Enkelte opslag kan forekomme i f.eks. CVR-registeret eller et af de eksisterende offentlige personregistre (krak, de gule sider, m.m.).
Følgende personoplysninger indsamles altid, når du oprettes som kundeemne hos os eller henvender dig i forbindelse med tilbud og/eller rådgivning:
• Navn
• E-mailadresse (kontaktperson/dig, fakturaadresse/bogholderi
• Telefonnummer/numre
• Firmanavn
• Firmaadresse
• Stillingsbetegnelse
• CVR-nr.

Følgende oplysninger indsamles yderligere, hvis du oprettes som offentlig institution eller erhvervskunde:
• EAN-nr.

 

Alle personoplysninger bliver behandlet fortroligt, og videregives kun til andre hvis loven tillader eller kræver det.

Vi anvender eksterne leverandører som gør det muligt for os at kunne levere produkter og tjenesteydelser bedst muligt til dig; eksempelvis til bogføring, it-support, mailservices, sociale medier, publicering af radio-, video- og webindhold m.v. 
Vore leverandører fungerer som databehandlere for os, og behandler i visse tilfælde dine personoplysninger.
Vi er særdeles opmærksomme på leverandørernes datasikkerhed og databehandling, og sikrer os i videst mulige omfang at de handler kun ud fra vores instrukser.
Al data opbevares sikkert og fortroligt.
Vi sørger for løbende at slette dine personoplysninger når de ikke længere er relevante for de formål, vi har indsamlet dem til, medmindre loven kræver andet, som f.eks. bogføringsloven.


Indsigtsret, udlevering og sletning af persondata
Du kan til en hver tid til tilbagekalde dette samtykke som du frivilligt har givet os. Endvidere har du altid følgende rettigheder:
• Gøre indsigelse mod behandlingen af personoplysninger
• Få indsigt i dine personoplysninger
• Få rettet ukorrekte personoplysninger
• Få slettet personoplysninger
• Få udleveret dine personoplysninger (dataportabilitet)


Ønsker du at gøre brug af en eller flere af ovenstående rettigheder, kan du kontakte os på følgende mail: martin@radiodiablo.dk


Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til:

Datatilsynet
Borgergade 28, 5.
1300 København K
Tlf. 33 19 32 00
dt@datatilsynet.dk

 

Vores cookie- og privat privatlivspolitik vil løbende blive tilpasset udviklingen og lovgivningen.

Du kan derfor besøge denne hjemmeside regelmæssigt for at holde dig informeret vedrørende brugen af oplysninger og vore politikker.

 

 


lyttil
FB
Website © Uptime