lyttil
Diablo play
FB

Konkurrenceregler

I forbindelse med konkurrencer på Radio Diablo vil vinderE altid få besked via sms, telefon, brev, i radioen eller via e-mail - alt afhængig af konkurrencens sammensætning.

Ofte vil udtrukne konkurrencedeltagere blive ringet op i radioudsendelsen, hvorfor det er en forudsætning at opkaldet besvares og at man medvirker i udsendelsen for at vinde eller gå videre i konkurrencen. At man bliver ringet op og deltager i et radioindslag, er ikke ensbetydende med at man har vundet præmien. Kun når der gives udtrykkelig besked om, at man har vundet, er dette tilfældet. I nogle konkurrencer kræves det, at man besvarer telefonen. Hvis ikke man besvarer telefonen har man ikke vundet i konkurrencen, og der ringes til en anden deltager.

En gevinst skal altid afhentes hos Radio Diablo inden 14 dage fra vinder-tidspunktet, medmindre andet aftales. Ikke-afhentede gevinster bortfalder herefter. 

Gevinster sendes som udgangspunkt ikke med brevpost, og kan ikke ombyttes til andre gevinster eller kontanter.

Det er ikke tilladt at deltage i konkurrencer indtil tre uger efter man har vundet i en konkurrence i Radio Diablo, ligesom det heller ikke er tilladt at deltage i samme konkurrence flere gange: 1 svar pr. deltager. pr. konkurrence

Det er til enhver tid Radio Diablo som afgør tvister i forbindelse med tvivl om konkurrencens forløb, og vi forbeholder os ret til at ændre i konkurrencens gennemførelse og betingelser, såfremt forholdene tilskriver det.

Nogle præmier bliver først leveret op til 14 dage efter konkurrencens afholdelse, hvorfor der da kan opstå "ventetid" inden du kan have din præmie i hænde.

Ansatte ved Radio Diablo, beslægtede virksomheder, samt disses nærmeste familiemedlemmer må ikke deltage i konkurrencer.

Ved deltagelse i konkurrencer accepterer du vores privatlivspolitik, som kan læses her på hjemmesiden.

Én af de heldige vindere på Radio Diablo

 

Vi sender live fra Radio Diablo i Svendborg

 

Tidligere konkurrence med gavekort


lyttil
FB
Website © Uptime