lyttil
Diablo play
FB

Nyheder

Dato: Onsdag 13. Jan. 2021

Stor fynsk investor kickstarter realisering af ny bydel Årslev

Byggeriet af boliger i den kommende nye bydel i Årslev er nu kommet et stort skridt nærmere. De første to byggeretter i området er nemlig blevet solgt til ejendomsselskabet Humlebo Gruppen på baggrund en udbudsrunde i efteråret 2020.

Dermed er den første store investor gået ind i området, som Faaborg-Midtfyn Kommune har store forventninger til kan tiltrække et stort antal nye borgere de kommende år, takket være en placering både tæt på natur og Odenses mange arbejdspladser. Og det er netop den unikke placering, der har været afgørende for Humlebo Gruppen.

- Hele byudviklingsprojektet i Årslev er både spændende og ambitiøst. Det vil vi gerne være en del af, siger Humlebo Gruppens direktør Claus Ørtoft Rasmussen.

Humlebo Gruppen bygger i alt 75 lejeboliger af varierende typer og størrelser, så der både bliver noget for børnefamilier, singler og seniorer.

Faaborg-Midtfyn Kommunes plan for den nye bydel er, at der skal opføres i alt 500 boliger med fokus på bæredygtighed og fællesskaber på tværs af generationer og nu er de første 75 boliger altså på vej.

 

 

<< Tilbage <<


lyttil
FB
Website © Uptime