lyttil
Diablo play
FB

Nyheder

Dato: Torsdag 04. Aug. 2022

Nu opføres udskældte padelbaner i Forum Faaborg

I disse dage er to indendørs padelbaner ved at blive opført i Forum Faaborg og de vil formentlig kunne tages i brug om et par uger. Det oplyser formand for Forum Faaborg, Mads Holdgaard, til Fyns Amts Avis.

Beslutningen om at opføre padelbanerne har fået voldsom kritik fra andre brugere af Forum Faaborg, der fremover ikke kan råde over samme kapacitet som tidligere, fordi padelbanerne optager pladsen.

For håndboldklubben Faaborg ØH har det betydet, at man den kommende sæson har booket træningstider til herre- og dame-seniorer samt U19-holdet i Gislev-hallen, i hallerne i Oure og Gudbjerg samt Bøgebjerg-hallen. Alle turneringskampe samt ungdomstræningen vil dog fortsat foregå i Forum Faaborg.

Håndboldklubbens formand Jens Blom ærgrer sig over situationen og er spændt på, om spillerne kan se sig selv i at skulle træne så mange forskellige steder.

Samtidig understreger han, at trods klubbens kritik af Forum Faaborgs satsning på padelbanerne, så sker flytningen af træningen ikke i protest, men af ren nød.

 

 

<< Tilbage <<


lyttil
FB
Website © Uptime