lyttil
Diablo play
FB

Nyheder

Dato: Tirsdag 21. Jun. 2022

Mere international hæder til Øhavsmuseet

Øhavsmuseet i Faaborg har igen tiltrukket international opmærksomhed og er netop blevet hædret med en prestigefyldt international pris fra Society for Experiential Graphic Design. En pris som tidligere er gået til store museer i London og New York.

Det er udstillingen ?Mærk Dig Selv?, som åbnede i juni 2021, der er blevet hædret for sin evne til at "pirre nysgerrighed og fantasi gennem en ægte multisensorisk oplevelse".

Og udstillingen er da også speciel fordi den integrerer scenografiske elementer, lyd og andre sanseindtryk samt naturpsykologiske tests i en hidtil uset blanding.

Peter Thor Andersen, direktør for Øhavsmuseet, forklarer, at museet bevidst er gået helt nye veje med udstillingen, men dermed også har løbet en risiko. Så meget desto mere er prisen en kæmpe anerkendelse af satsningen, mener museumsdirektøren.

For nylig var Øhavsmuseet nomineret til en anden stor international pris, kendt som museumsverdenens svar på en Oscar. Prisen gik dog ikke til Øhavsmuseet, men alene nomineringen betragtes som en stor anerkendelse.

 

 

<< Tilbage <<


lyttil
FB
Website © Uptime