lyttil
Diablo play
FB

Nyheder

Dato: Tirsdag 21. Jun. 2022

Organisationsanalyse af Ældre- og Sundhedsområdet på Ærø er landet

Ærø Kommune har nu modtaget resultatet af en stor organisationsanalyse foretaget på Ældre- og Sundhedsområdet i kommunen.

Analysen er bestilt af kommunens Kultur- og Socialudvalg efter en periode sidste år med megen debat på de sociale medier og i dele af pressen om arbejdsforholdene for ledere og medarbejdere på Ældre- og Sundhedsområdet.

Hovedkonklusionen i analysen er, at der ikke er tegn på systematiske samarbejdsproblemer, ledelsesvigt, mobning, chikane eller eller lignende. Det beskrives dog, at der blandt medarbejderne, særligt i pressede situationer, kan opleves en hård tone og "snak i krogene".

Medarbejderne efterspørger også at se mere til deres ledere, mens lederne samtidig savner tid til personaleledelse, da de føler sig pressede af en stor arbejdsbyrde.

På baggrund af analysen fremsættes en række anbefalinger og handlemuligheder og ifølge Mads Boeberg Hansen, formand for Kultur- og Socialudvalget, skal kommunen nu, sammen med medarbejdere og ledere, se på hvilke anbefalingerne, der skal arbejde videre med for, at skabe en endnu bedre arbejdsplads på Ældre- og Sundhedsområdet.

 

 

<< Tilbage <<


lyttil
FB
Website © Uptime