lyttil
Diablo play
FB

Nyheder

Dato: Onsdag 11. May. 2022

Visit Langeland må ændre planer for sommerens turistbetjening

Da Turist- og Erhvervsforeningen Langeland for nylig besluttede at lukke turistkontoret på Torvet i Rudkøbing var det lidt af en streg i regningen hos Visit Langeland, der nu har overtaget turistbetjeningen for Langeland Kommune.

Visit Langeland har nemlig først planer om at åbne et egentligt turistkontor i Østergade i Rudkøbing fra næste år, mens det var planen at lave en mindre turistbetjening på Langeland Bibliotek i år, udfra en forventning om, at Turist- og Erhvervsforeningen fortsat ville være til stede på Torvet denne sommer, hvilket altså ikke er tilfældet.

Derfor kommer Visit Langeland nu til at leje sig ind i turistforeningens lokaler på Torvet og må flytte personaleressourcer fra biblioteket til torvet for at sikre en bemandet turistbetjening i hjertet af Rudkøbing.

Ikke ligefrem en optimal start på turistsæsonen, men trods alt en god løsning på den uforudsete situation, mener formanden for kommunens Erhvervs-, Kultur- og Turismeudvalg, Jørgen Nielsen, der peger på, at det først og fremmest har været vigtigt at sikre synlighed og betjening af turisterne.

 

 

<< Tilbage <<


lyttil
FB
Website © Uptime