lyttil
Diablo play
FB

Nyheder

Dato: Torsdag 13. Jan. 2022

Voldsom udgift til brandsikring kan ende med lukning af Hesselager Plejecenter

Endnu et plejecenter i Svendborg Kommune er nu udfordret af en dyr brandsikring, som i yderste konsekvens kan ende med en lukning af plejecenteret.

Sidste år besluttede politikerne at lukke plejecenteret Caroline Amalielund, der efter en gennemgang stod til at skulle have opgraderet brandsikkerheden for 29 millioner kroner og nu står politikerne med en lignende sag på Hesselager Plejecenter.

Ifølge Fyns Amts Avis vil det koste 17 millioner at opgradere brandsikkerheden på Hesselager Plejecenter til de gældende krav og da bygningerne er ejet af Boligselskabet Sydfyn, vil udgiften resultere i en huslejestigning på over 50 procent for beboerne.

En så voldsom stigning kan dog muligvis kompenseres af boligstøtte til beboerne, men alternativet kan blive helt at lukke plejecenteret. Det vil dog kræve, at der bliver bygget et nyt plejecenter, for kommunen har brug for plejehjemspladserne, lyder det fra Hanne Klit, der er formand for senior-, social- og sundhedsudvalget, som skal se på sagen i starten af marts.

 

 

<< Tilbage <<


lyttil
FB
Website © Uptime