lyttil
Diablo play
FB

Nyheder

Dato: Tirsdag 23. Nov. 2021

Hovedentreprenør på ny bydel i Årslev er gået konkurs

Etableringen af en ny bydel i Årslev er sat i bero på ubestemt tid, da hovedentreprenøren på anlægsarbejdet er gået konkurs. Det oplyser Faaborg-Midtfyn Kommune.

Det er en af landets helt store entreprenørvirksomheder, Barslund, der mandag meddelte, at selskabet er gået konkurs og det får stor betydning for de store kommunale anlægsarbejder i den nye bydel i Årslev, kaldet Fremtidens Forstad.

Det er hovedsageligt anlæg af broer, brolægning og indretning af pladser, etablering af fjernvarmeforsyning samt færdiggørelse af veje og stier, der nu sættes i bero og må afvente kuratorernes løsning.

Alle veje er dog anlagt, så de kan bruges til transport, selvom de ikke er helt færdige. Det betyder, at den private investor Humlebo Gruppen, der skal opføre de første nye boliger i området kan fortsætte deres arbejde, og heller ikke bymidteprojektet og byggeriet af en ny daginstitution bliver umiddelbart påvirket af konkursen.

Faaborg-Midtfyn Kommune går nu i dialog med kuratorerne for få genopstartet anlægsarbejdet hurtigst muligt, fortæller kommunens direktør for By, Land og Kultur, Lone Wenzell.

 

 

<< Tilbage <<


lyttil
FB
Website © Uptime