lyttil
Diablo play
FB

Nyheder

Dato: Onsdag 24. Nov. 2021

Formandsposter på plads i Faaborg-Midtfyns nye kommunalbestyrelse

Formandsposterne er nu faldet på plads i Faaborg-Midtfyns nye kommunalbestyrelse. Alle partier og lister i den kommende kommunalbestyrelse er med i konstitueringsaftalen, som blev indgået på valgaftenen den 16. november.

Siden valgaftenen har der været opfølgende møder, og nu er der kommet navne på, hvem der bliver udvalgsformænd i de seks stående udvalg.

Formændene bliver formelt valgt på de konstituerende udvalgsmøder tirsdag den 7. december med undtagelse af Økonomiudvalget, hvor borgmester Hans Stavnsager er født formand.

De øvrige formandsposter fordeler sig således, at formand Sundheds- og Ældreudvalget bliver Venstres Kristian Nielsen, formand for Opvækst- og Læringsudvalget bliver Lea Haahr fra SF, formand for Socialudvalget bliver socialdemokraten Tanja Kromann Clausen og DF's Ane Møllegaard Mortensen fortsætter som formand for Kultur- og Lokalsamfundsudvalget.

Socialdemokraten Kim Aas Christensen bliver formand for Arbejdsmarkedsudvalget og som formand for Teknik- og Miljøudvalget fortsætter Venstres Søren Kristensen.

 

 

<< Tilbage <<


lyttil
FB
Website © Uptime