Dato: Mandag 29. Nov. 2021

GOG leverede stort comeback i topkamp

GOG leverede et stort comeback, da de i weekenden spillede topkamp på udebane mod Aalborg Håndbold.

Inden opgøret var GOG det eneste hold, der endnu ikke havde sat point til i ligaen, mens Aalborg Håndbold havde tabt to kampe i sæsonen.

Længe lignede det dog, at GOG var på vej mod sit første nederlag. Det nordjyske mandskab havde godt styr på GOG-spillerne og gik til pause foran 17-13. Aalborg fortsatte i kontrol langt ind i anden halvleg, men så leverede Thorbjørn Bergerud i GOG-målet nogle vigtige redninger og klubbens offensive profiler tog ansvar i angrebet.

Kort før tid var stillingen dermed vendt til en føring på 30-29 til GOG, men det lykkedes Aalborg Håndbold at udligne til sidst så kampen endte 30-30.