lyttil
Diablo play
FB

Nyheder

Dato: Torsdag 16. Sep. 2021

DGI advarer om falske Landsstævneevents og -sider på facebook

Falske facebook-begivenheder og falske hjemmesider er et stigende problem, som især rammer store og populære begivenheder. Det gælder også næste års Landsstævne i Svendborg og derfor advarer DGI nu mod falske Landsstævne-sider og -begivenheder på Facebook.

Hvis man melder sig som deltager eller interesseret i de falske begivenheder vil svindlerne bag som oftest forsøge at få folk til at klikke på links til falske hjemmesider, hvor svindlerne forsøger at lokke enten oplysninger eller penge ud af folk.

Hos DGI har man på det seneste registreret, at der florerer en del falske sider og begivenheder, som giver sig ud for at handle om Landsstævnet i Svendborg, men som DGI intet har at gøre med. DGI anmelder løbende de falske sider, men ofte dukker der blot nye, næsten identiske sider op.

DGI's opfordring er, at man holder øje med, hvem der står som organisator på de falske begivenheder. Her vil alle andre organisatorer end "DGI Landsstævne" eller "Svendborg Kommune" være falske og den eneste ægte facebookside for Landsstævnet bærer navnet "DGI Landsstævne".

 

 

<< Tilbage <<


lyttil
FB
Website © Uptime