lyttil
Diablo play
FB

Nyheder

Dato: Onsdag 15. Sep. 2021

Ny kulturstrategi på plads i Faaborg-Midtfyn Kommune

Kommunalbestyrelsen i Faaborg-Midtfyn Kommune har vedtaget en ny kulturstrategi, der gælder de næste syv år og har fået overskriften "Sammen om kulturelle fællesskaber, kunst og kulturarv".

Ifølge Fyns Amts Avis viderefører den nye kulturstrategi tre eksisterende indsatsområder, nemlig "Børn og unges kulturelle dannelse", "Kulturarv og oplevelser i naturen" samt "Film og billedkunst". Dertil kommer tre nye indsatsområder som er "Kunst og kultur som løftestang for udvikling af byer og lokalsamfund", "Fællesskaber, festivaler og samarbejde på tværs" samt "Udvikling af kulturinstitutioner og styrkelse af scenekunst".

Umiddelbart er der ikke afsat penge i forbindelse med vedtagelsen af strategien, men ifølge formand for Kultur- og Lokalsamfundsudvalget, Anne Møllegaard Mortensen, er strategien også først og fremmest et udtryk for, at politikerne er opmærsomme på værdien af det, der spirer og vokser sig stærkt og vigtigt ude i lokalområderne og skal ses som en anerkendelse til de mange interessenter, der bidrager til kommunens rige kulturliv.

 

 

<< Tilbage <<


lyttil
FB
Website © Uptime