lyttil
Diablo play
FB

Nyheder

Dato: Tirsdag 14. Sep. 2021

Langeland Kommune sender krisebudget i høring

Der bliver ikke lukket skoler, børnehaver eller plejehjem i Langeland Kommune i forbindelse med det krisebudget, som i aftes blev 1. behandlet i kommunalbestyrelsen og hvor politikerne med kort varsel har skulle finde besparelser for 20 millioner.

Til gengæld må ældreområdet holde for med besparelser og effektiviseringer for 4 millioner kroner, Langelandsfestivalen mister sit tilskud på 450.000 kroner, Ungdomsskolen beskæres med 600.000 kroner og det sepcialiserede socialområde skal finde besparelser for 1,5 million.

Derudover lukkes tilbuddet Ung i Fokus og beskæftigelsesprojektet Job21 og så træder kommunen ud af samarbejdet om Ø-hop på de sydfynske øer. På rådhuset skal det administrative område finde besparelser for 1,2 millioner, der skæres ned på udgifter til introduktionen til den nye kommunalbestyrelse og forplejningen på rådhuset reduceres med 40.000 kroner.

Fra i dag og 14 dage frem er budgettet i høring og efter godkendelsen af budgettet i oktober får politikerne i fagudvalgene travlt med at udmønte besparelserne således at de i videst muligt omfang kan få gennemslag allerede i 2022.

 

 

<< Tilbage <<


lyttil
FB
Website © Uptime