lyttil
Diablo play
FB

Nyheder

Dato: Mandag 03. May. 2021

Fokus på bæredygtighed i 200.000 måltider til Svendborgs landsstævne

Når Svendborg i sommeren 2022 skal være vært for DGI's Landsstævne bliver det virksomheden BC Catering, der skal levere de mere end 200.000 måltider, der i alt skal serveres for deltagerne. Og det er noget BC Catering har stor erfaring med, virksomheden har nemlig også flere gange tidligere leveret mad til Landsstævnet.

Alligevel bliver det dog ikke helt en rutineopgave i Svendborg næste år. For første gang nogensinde skal deltagerne nemlig tilbydes både en konventionel menu, en vegetarmenu og en gluten- og laktosefri menu for at imødekomme alles behov og ønsker. Derudover skal mellem 30 og 60 procent af fødevarerne være økologiske.

Endelig er der stort fokus på at minimere madspild og ressourceforbrug, så for eksempel vil overskydende aftensmad gå videre til andre aftagere, så det ikke går til spilde og morgenmadsprodukter leveres i store sække frem for i små portionsposer som tidligere for at minimere emballageforbruget, forklarer projektleder for Landsstævnet i Svendborg, Mikkel Harritslev.

 

 

<< Tilbage <<


lyttil
FB
Website © Uptime