lyttil
Diablo play
FB

Nyheder

Dato: Onsdag 20. Jan. 2021

Ærøske politikere skal i dag tage stilling til dagligvarebutik på Marstal Havn

Den seneste tid har debatten raset på Ærø om en mulig ny dagligvarebutik på havnen i Marstal. Ærø Kommune har modtaget en konkret henvendelse fra et udviklings? og entreprenørselskab, der ønsker politisk stillingtagen til, om der kan arbejdes videre med planerne for en dagligvarebutik.

Og i dag skal politikerne så afgøre om de er for eller imod planerne. Både Teknik-, Miljø-og havneudvalget, Økonomi- og Erhvervsudvalget samt Kommunalbestyrelsen mødes senere i dag for at tage stilling til, om der skal igangsættes planlægning for at muliggøre etablering af en dagligvareforretning på Marstal Havn.

Står det til Ærøs turis- og erhvervsdirektør, Chris Hammeken, bør politikerne dog have fokus på den samlede udvikling af Marstal Havn og ikke træffe en isoleret beslutning for en del af havnen.

Kommunalbestyrelsen har tidligere besluttet, at der i år skal udarbejdes en ny lokalplan for hele havnen og det bør politikerne holde fast i og sørge for at inddrage borgere og virksomheder i en sammenhængende proces for udviklingen af det maritime Ærø, lyder det fra turist- og erhvervsdirektøren.

 

 

<< Tilbage <<


lyttil
FB
Website © Uptime