lyttil
Diablo play
FB

Nyheder

Dato: Fredag 15. Jan. 2021

Covid-19 vaccinecenter er på vej på Ærø

Borgere på Ærø i vaccinationsgruppe 2 kan slippe for at tage turen til Svendborg eller Odense, når det bliver deres tur til at blive vaccineret mod covid-19. Fyns Amts Avis fortæller fredag, at et midlertidigt vaccinationscenter er på vej i Rise Minihal, hvor borgere over 65 år, der modtager hjemmehjælp, kan blive vaccineret.

Borgerne i den gruppe har ellers fået besked om, at de skal til Odense eller Svendborg, men de, der ønsker det, kan altså i stedet få vaccinationen på Ærø. Det er dog endnu uvist, hvornår vaccinationscenteret starter op.

Kultur- og socialchef i Ærø Kommune, Kimma Vingaard Thomsen, håber, at vaccinationscenteret kan gøres permanent, så alle ærøboer kan vælge at blive vaccineret på øen.

Det er imidlertid en udfordring at få transporteret vaccine-doserne til Ærø, da vaccinen fra Pfizer er meget skrøbelig og derfor ikke tåler for meget transport. Både Region Syddanmark og Ærø Kommune er dog ifølge avisen indstillet på at finde en løsning på logistikproblemet, så så mange ærøboer som muligt kan blive vaccineret på Ærø.

 

 

<< Tilbage <<


lyttil
FB
Website © Uptime