FB

Nyheder

Dato: Tirsdag 23. Oct. 2018

GOG kræver omkamp mod KIF Kolding København

Weekendens ligaopgør mellem GOG og KIF Kolding København bør gå om. Det mener GOG, der har nedlagt protest, fordi kampens dommere ifølge klubben lavede en fejlkendelse, der kostede de gule et mål sent i kampen, der endte 23-23.

Episoden skete med ni minutter igen, da GOG-træner Nicolej Krickau var på vej til at tage en timeout, mens Niclas Kirkeløkke samtidig scorede for de gule.

Krickau, der var på vej til at lægge timeout-kortet, ombestemte sig og gik tilbage til sin plads, hvilket fik dommerne til at annullere Kirkeløkkes mål og give en to-minutters udvisning til GOG-træneren.

Men det var en forkert kendelse og hændelsen var afgørende for kampens udfald, mener GOG, der derfor kræver en omkamp.

Det er nu op til DHF's Disciplinærinstans at afgøre om kampen skal spilles om og en afgørelse kan ifølge DR ventes i løbet af halvanden til to uger.