lyttil
Diablo play
FB

Nyheder

Dato: Tirsdag 13. Mar. 2018

Ærø og Svendborg Kommuner åbner fælles demensrådgivning

Ærø Kommune og Svendborg Kommune fik sidste år penge fra Sundheds- og Ældreministeriets nationale demenshandlingsplan til at skabe et sydfynsk rådgivnings- og kontaktcenter for mennesker med demens og deres pårørende, og nu er centeret snart klar til åbning.

Centeret er et tilbud til borgere med demens og deres pårørende, hvor de kan få anonym og uvisiteret støtte og rådgivning om demens og hjælp til at mestre de nye udfordringer, demens medfører.

Foruden de to kommuner er University College Lillebælt, Demensklinikken Svendborg OUH, Alzheimer foreningen Fyn, Ældre sagen og Kontakt mellem mennesker med i samarbejdet om centeret, der slår dørene op den 21. marts i Sundhedshuset i Svendborg.

Alle interesserede er inviteret til åbningen af centeret, hvor der vil være rundvisning og mulighed for at møde og snakke med det personale, der skal arbejde i Demenskontakten.

Rådgivnings- og Kontaktcentret er finansieret med 2,8 millioner kroner fra Sundheds- og Ældreministeriets nationale demenshandlingsplan og der er tale om et projekt, der løber frem til 1. oktober 2019.

 

 

<< Tilbage <<


lyttil
FB
Website © Uptime